Snickare pris

Vi svarar så snart vi har möjlighet

Kontakta oss idag!

Är du på jakt efter en billig snickare som arbetar i Eksjö med omnejd? Då ska du höra av dig till oss på Snickare Eksjö. Vi kan allt från renoveringar till ombyggnader och är mycket kundfokuserade i alla lägen.

Du kan enkelt kontakta oss via formuläret här på hemsidan för en första prisuppgift. Om du undrar över, vad kostar en snickare? så kan vi säga att vi inte har fasta priser. Du får ett individuellt prisförslag baserat på vad du ska göra. Då kan vi räkna ut en konkurrenskraftig och prisvärd snickare kostnad till dig.

Vår åsikt är att alla ska ha råd att renovera hemma och ta hjälp av en snickare. Vi tummar aldrig på kvaliteten utan alla våra medarbetare känner stor yrkesstolthet. Kontakta oss via formuläret så återkommer vi med mer information så snart som möjligt. Välkommen att höra av dig!

Boka ett första möte!
+
=
Omdömen om Snickare Eksjö

Så tycker våra kunder om våra snickare

Jag och familjen kände att vår fasad lämnade mycket att önska. Vi frågade Snickare Eksjö om de kunde blåsa nytt liv i den och det kunde de med bravur.

Tobias Hussfeldt
Fasadrenovering villa

Vi ville göra en mindre köksrenovering och byta luckor och skaffa lite mer förvaring. Det löste snickaren på ett ypperligt vis och vi stormtrivs i vårt nya kök.

Robin Olsson
Köksrenovering

Vi ville göra om vår kontorslokal och bygga ett par extra kontorsrum. Tillsammans med snickaren tog vi fram en skiss och en plan. Det var toppen!

Linnea Johansson
Ombyggnad kontor
Bli en del av familjen

En prisvärd snickare

Med oss får du inte bara ett kostnadseffektivt erbjudande, utan också en familjär stämning. Kunden är alltid det viktigaste för oss. Vi har som sagt inga timpris snickare utan allt görs på beställning. Du kan när som helst höra av dig om du har något som måste göras. Det gäller även för företagare och andra typer av kunder.

kontakt