Om oss

Snickaren Eksjö

Snickaren Eksjö

Vi är ett anrikt snickeri Småland med bas uppe i Eksjö. Här får du hjälp av kompetenta snickare som brinner för sitt yrke. Vi är ett litet och familjärt företag som gärna ser återkommande kunder.

Våra Snickare Eksjö är experter på allt från fasadrenoveringar till kök och badrum. Oavsett vad du vill ha fixat gör vi vårt bästa för att försöka lösa det. För oss är det viktigt att du som kund känner dig delaktig i hela processen och vi är noga med att ha en transparent dialog. Du kan ska alltid känna dig trygg med oss.

Fri Offert

Få en kostnadsfri offert

Vi svarar så snart vi har möjlighet

Om du har något projekt som du vill att vi ska hjälpa till med är du varmt välkommen att höra av dig.

Vår personal

Vår personal

Vi är inte som vilket snickeri Småland som helst. Vi fokuserar på att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och ser gärna att du alltid kan kontakta oss när du har ett projekt som ska fixas. När du anlitar oss tas du om hand om bra snickare som lyssnar på dig som kund. Du får i lugn och ro berätta om dina planer och vi ser till att de blir verklighet. Vi har ett stort kompetensområde inklusive renoveringar i våtutrymmen som kök och badrum.

Vi arbetar snabbt och effektivt

När du anlitar en byggfirma ska du inte behöva vänta i flera veckor på att projektet kommer igång. Vi arbetar alltid snabbt och effektivt utan att tumma på kvaliteten. Innan vi påbörjar ett projekt får du alltid en tydlig tidsplan att förhålla dig till. Då blir det enklare för dig att anpassa din vardag. Vi är självfallet också alltid tillgängliga för eventuella frågor och funderingar du kan ha under projektets gång.​

Du har alltid full garanti

Snickaren Eksjö med full försäkring

kontakt