Vi hjälper dig att renovera fasad

Vi hjälper dig att renovera fasad

Det är inte bara de inre delarna på en bostad som kan behöva renoveras och göras om. Vi kan även fasadrenovering villa och återställer ditt hus i toppskick. Det gäller både för fasaden och samtliga fönster i din bostad.

Funderar du på att renovera fasad är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi kan till exempel bytta paneler, isolera fasaden eller byta fönster. Oavsett vad du har för behov kan vi se till att dessa blir uppfyllda på bästa sätt.

Vi kan även stå till tjänst om du vill sätta in isolerade fönster vilket kommer förbättra ditt inomhusklimat med en gång.

Fri Offert

Få en förutsättningslös offert

En hållbar fasadrenovering

Oavsett om du vill sätta upp paneler utomhus eller någonting annat som faller under fasadrenovering är vi rätt snickarfirma att vända sig till. Skriv några rader om vad du behöver och skicka in via vårt kontaktformulär. Då kan vi komma med ett första kostnadsförslag. Det kan du ta ställning till hemma i lugn och ro och välja om du vill anlita oss eller inte.

Alltid skräddarsydda lösningar

Alltid skräddarsydda lösningar

För oss är det viktigt att se till behoven för varje enskild kund. Därför kommer vi alltid fram till en skräddarsydd lösning som passar dina önskemål. Det gäller alla våra tjänster inklusive fasadrenovering. Börja att berätta för oss vad du har tänkt dig till din fasad.

Flera olika fasadsrenoveringar genom åren

Vi är ett snickeri med gedigen erfarenhet och har under åren gjort ett flertal olika fasadrenoveringar i Eksjö med omnejd.

Därför kan vi alltid anpassa oss efter dina önskemål och se till att du blir nöjd till 100%.

En fasad kan ha olika förutsättningar beroende på material och skick. Du kan alltid rådfråga oss om du inte är 100 % säker på vad som bör göras. Vi ser till att din fasad hålls i toppskick i många, många år framöver.

När det kommer till att renovera fasad är vi alltid ett kompetent och professionellt alternativ.​

Omdömen om fasadrenovering

Så tycker våra kunder

Jag köpte en äldre villa där fasaden var i väldigt dåligt skick. Med hjälp av Snickare Eksjö kunde mitt hus få nytt liv och jag stormtrivs verkligen. De var så duktiga.

Gunilla Hansson
Fasadrenovering

Vi behövde byta fönster och ville samtidigt ge fasaden en liten uppfräschning. Vi är mycket nöjda med hur de tog hand om vårt hus och hur lyhörda de var för våra önskemål.

Bo Persson
Fasadrenovering

Vårt gamla hus började se ganska slitet ut utifrån och vi fick snabbt hjälp av Snickare Eksjö som hjälpte oss med att väcka nytt liv i vår bostad. Vi är så nöjda!

Pia Lundqvist
Fasadrenovering
Med rätt erfarenhet och kompetens

Renovera fasad med kompetenta snickare

Vi på Snickare Eksjö säkerställer att din fasad tas om hand på bästa sätt och att vi använder rätt material.

Då kan vi öka livslängden på fasaden samtidigt som din bostad ser mycket trevligare ut när någon ser den från gatan.

En fasadrenovering är ett enkelt sätt att höja värdet på en bostad och samtidigt skapa en mer trivsam miljö. Vi har alla verktyg som krävs för att ta hand om din fasad på allra bästa sätt. Vi ser även till att huset har fullgod isolering och håller för vårt kalla klimat.

kontakt