Ombyggnad

Vi är proffs på ombyggnationer

Vi är proffs på ombyggnationer

Som fastighetsägare eller företagare uppstår ibland behovet av att bygga om. Du kanske behöver anpassa din lokal efter en ny hyresgäst eller göra om planlösningen på ett kontor. Då kan vi tillsammans komma fram till en passande lösning.

Vi har lång erfarenhet av ombyggnationer och vi kan guida dig hela vägen. Om du inte har en tydlig idé över hur du bäst ska bygga om kan vi vara behjälpliga. Vi tar din idé från ritbordet tills att ombyggnaden är färdig.

Vi kan även hjälpa dig med ombyggnad bostadsrätt på olika sätt. Du kan vill bygga om ett förråd till en extra lägenhet?

Fri Offert

En kostnadsfri offert

Få ett första prisförslag för ombyggnad

​Om du vill ha ett första prisförslag för en ombyggnad eller renovering är det bara att höra av dig till oss via formuläret på sidan. Berätta kort om dina planer och vad du förväntar dig av oss. Vi kan även komma ut till dina lokaler och få en bättre bild av det du vill ha hjälp med. Den första offerten är alltid förutsättningslös och du väljer själv om du vill gå vidare.

Första kontakt inom 48 timmar

Första kontakt inom 48 timmar

När du kontaktar oss via formuläret lovar vi att återkomma inom 48 timmar för en första kontakt. Vårt mål är att du inte ska behöva vänta längre än nödvändigt på din ombyggnad. Du får också en tidsplan för hur lång tid ett projekt kommer att ta.

Flera typer av ombyggnationer

En ombyggnad kan se ut på många olika sätt och vi har genom åren tagit oss an flera olika typer av projekt.

Vi kan alltid presentera en skräddarsydd lösning som passar dina behov och önskemål. Vi rättar oss efter dig.

Tack vare vår erfarenhet vet vi vilka material och vilka metoder som passar till olika typer av ombyggnader. Vi är alltid redo att agera bollplank och ge dig tips och idéer om hur du löser din ombyggnation på allra bästa sätt.

Vi är sedan länge experter på ombyggnationer och vi är alltid redo för nya förfrågningar.​

Omdömen om ombyggnad

Så tycker våra kunder

Vi skulle bygga om vårt kontor och göra ett öppet kontorslandskap istället för separata rum. Vi fick all hjälp vi kunde önska oss av Snickare Eksjö och resultatet blev som förväntat.

Ylva Karlsson
Ombyggnad kontor

Vi ville göra om vinden i vår fastighet till en liten etta för att kunna hyra ut den. Snickare Eksjö gjorde ett fantastiskt jobb och vi är mycket nöjda med samarbetet.

Krister Lööf
Ombyggnad

Vi har köpt en gammal övergiven lagerlokal som vi väldigt gärna ville göra om till kontor. Den var sliten men snickare Eksjö löste det på bästa sätt. Kan rekommenderas till alla som funderar över ombyggnader.

Thomas Henriksson
Ombyggnad
Ett team av kompetenta snickare

Rätt certifikat för ombyggnationer

När du anlitar oss på Snickare Eksjö är du garanterad kompetenta och erfarna snickare som vet hur en ombyggnad ska hanteras.

Det gör att vi alltid kan garantera hög kvalitet oavsett vilken typ av ombyggnad det rör sig om. Du kan alltid lita på oss.

Om det finns något i din ombyggnad som vi inte är berättigade att göra kan vi anlita våra duktiga samarbetspartners. Du ska alltså aldrig behöva ha kontakt med någon annan än oss under projektet. Det kommer underlätta mycket för dig som kund då det blir mer organiserat och mindre stressigt.

kontakt