Köksrenovering

Vi är experter på att renovera kök

Vi är experter på att renovera kök

Om du vill renovera delar av ditt kök eller sätta in ett komplett kök med vitvaror så har du kommit helt rätt. Vi hjälper alla i Eksjö med omnejd att få sitt drömkök precis som de vill ha det.

Vi har lång erfarenhet av att renovera kök och kan ta fram en ritning som passar dina behov och önskemål. Du kan antingen komma till oss med ett färdigt kök eller låta oss skapa ett kök tillsammans. Det är helt upp till dig själv!

Att byta kök kan göra under för vilken bostad som helst. Vi har vår bas i Eksjö men tar förfrågningar i hela Jönköpingsområdet.

Fri Offert

Boka ett kostnadsfritt besök

Köksrenovering med noggrann planering

​Att renovera ett kök kan vara ett stort steg för vem som helst. Därför kan du boka in ett första möte med oss där vi får samtala om dina köksplaner. Du får berätta mer om vad du önskar och vi kan berätta mer om oss. Du kan till exempel berätta om du vill ha ett l-kök eller någon annan lösning. Varje köksrenovering är unik!

100% nöjdgaranti

100% nöjdgaranti

Trygghet är A och O för oss och därför har du alltid full garanti på våra köksrenoveringar. Vi låter dig också vara delaktig i hela renoveringsprocessen och uppdaterar dig regelbundet. Att ha en transparent dialog med våra kunder är något vi värdesätter väldigt mycket.

Flera köksrenoveringar genom åren

Vi kan göra allt från att enbart byta köksluckor till att bygga ett helt nytt kök från grunden beroende på önskemål.

Du som kund bestämmer hur du vill ha det och vi levererar ett hållbart och vackert kök som uppfyller kraven.

Köket är för många hemmets hjärta och en naturlig samlingsplats där man spenderar mycket tid. Vi är väl medvetna om detta och gör allt för att skapa dina drömmars kök. Vi hjälper dig både som företag och privatperson och gör ingen skillnad på våra kunder.

Om du vill renovera kök är du varmt välkommen att vända dig till oss för en första kontakt.​

Omdömen om köksrenovering

Så tycker våra kunder

Vi ville byta ut alla köksluckor i vårt nuvarande kök och fick hjälp från Snickare Eksjö med detta. De var proffsiga och snabba och vi är glada över resultatet. Kan varmt rekommenderas.

Anita Persson
Köksrenovering

Vi ville ha ett platsbyggt kök i vår nya lägenhet då den är ganska liten. Snickaren tog fram en skiss och gjorde det bästa av situationen. Nu är vi jättenöjda med vårt kök.

Bo Thorsson
Köksrenovering

Jag och frun köpte ett färdigt kök men behövde någon som kunde bygga in det åt oss. Vi fick snabbt hjälp av snickare Eksjö och deras bemötande var över förväntan. Nu har vi vårt drömkök.

Ulf Pettersson
Köksrenovering
Du är i trygga händer

Renovera kök med rätt behörighet

Alla som arbetar på Snickare Eksjö har behörighet att renovera kök med allt vad det innebär angående våtutrymmen och andra delar.

Om vi behöver göra något som vi inte klarar själva kan vi ta hjälp av en av våra kompetenta samarbetspartners.

Vi kan på så sätt erbjuda köksrenovering med totalentreprenad vilket underlättar mycket för dig som kund. När vi sätter in ditt kök tänker vi alltid hållbart och att det ska vara så länge som möjligt. Oavsett vem av våra snickare som kommer ska du alltid kunna förvänta dig samma höga kvalitet på arbetet.

kontakt