Snickare pris per timme?

post thumb
Snickare Pris
by Anna/ on 25 Jan 2023

Snickare pris per timme?

En av de vanligaste frågorna som våra medarbetare får rör snickare pris per timme. När du anlitar en av våra snickare eller en annan hantverkare så anger vi ett timpris. Vi uppskattar alltid hur stor arbetsinsatsen förväntas vara så du slipper överraskningar.

Vanligen anges ett timpris och den beräknade arbetsinsatsen i fakturan. Ett tak för denna kostnad kan sättas, detta tak regleras och specificeras i så fall alltid på förhand. Det finns tydliga riktlinjer för hur timpriset ska regleras i fakturan. All eventuell extra arbetskostnad ska t ex tydligt anges i enlighet med konsumentlagen. Denna kostnad får max uppgå till 15 %.

Snickare pris per timme - jämför alltid offerter

Det finns flera olika kostnadsfaktorer som påverkar timpriset för snickare, som typ av arbete och dess komplexitet samt avstånd. Därutöver tillkommer materialkostnader. För att få en god uppfattning om vad ditt arbete kan komma att kosta är det en god idé att begära en offert med snickare pris. I offerten är material- och arbetskostnader tydligt separerade så att du enkelt kan beräkna ett eventuellt ROT-avdrag.